Åben Perron: Inspirationsdag for kreative SOLO-selvstændige

Screen Shot 2017-08-31 at 15.16.36

Er du kreativ, og går med drømmen om at starte dit eget, men måske ikke tør
sige dit faste job op?

Eller…

Er du netop sprunget ud i livet som selvstændig, og bokser med en masse spørgsmål om, hvordan du bedst muligt omsætter dine kreative evner til en leverpostej?

Eller måske har du været i gang i et par år, men har brug for nye perspektiver på, hvordan du driver din virksomhed videre.

Palle Schmidt har netop udgivet bogen SOLO – Survival guide til kreative freelancere, hvor han deler ud af sin erfaring og konkrete viden om, hvordan man strikker et liv sammen som kreativ SOLO-selvstændig.

PalleSchmidt_billetto

PALLE KOMMER TIL RY!

Han vil fortælle lidt om sin rejse som kreativ SOLO-selvstændig. Og du kommer til at arbejde med, hvordan du driver din virksomhed videre, så der bliver plads til det, du brænder for  – at være kreativ.

Book din plads her – det koster kun 100 kroner + gebyr, og så får du både kaffe, vand og sandwich med i købet!

Billet_knap

………………………..

Palle_Schmidt_foto_af_Christiane-Juul

Palle Schmidt er selvlært illustrator, tegneserietegner og forfatter. Efter fejlslagne studier på universitetet og Arkitektskolen sprang han i 1998 ud som freelance-illustrator og så sig aldrig tilbage.

Palle har udgivet flere bøger, og er især kendt for sine anmelderroste graphic novels Blodets Konkubine (2008), STILETTO (2013) og Den sidste gode mand (2017). Han er udgivet i USA med bl.a Thomas Alsop, der i avisen USA Today blev udnævnt til årets bedste miniserie i 2014. Udover at skrive og tegne, underviser han i tegneserier på comicforbeginners.com og laver podcast med forfattersamtaler på plotcast.dk

Billet_knap

SOLO-forside-illu-RGB