Idé-aften med Bettina Skindstad og Anders Graae

Facebook_header

Perron 28 åbner dørerne til en aften i kreativitetens tegn. Med fokus på, hvordan man bruger kreative processer til at få ideer til at opstå – og hvordan man undgår de ikke smuldrer væk.

Bettina vil komme med konkrete eksempler på, hvordan hun får ideerne til at forplante sig i design, blogindlæg og iværksætteri – og hvad hun gør, når ideerne er helt væk.

Anders viser os nogle af de kreative processer han tager i brug, når han får sangtekster til at blomstre imellem mennesker – og vi får indblik i, hvordan han arbejder med sine egne tekster. (Og mon ikke han spiller et nummer for os også…)

Kom til en inspirerende aften, hvor du får konkrete metoder med hjem,
som du kan bruge i din hverdag.

Tid: 13. juni kl. 19.30-22.00

Sted: Perron 28, Klostervej 28, 8680 Ry

Pris: 95 kr.

Billet_knap

(Men skynd dig – der er kun 25 pladser)

Pressebillede

Anders Graae er sangskriver og musikalsk iværksætter.

Anders har udgivet flere plader, spillet koncerter over hele landet og hans sange bliver spillet på landsdækkende radio.

Desuden underviser han på Det jyske musikkonservatorium i kreativitet og sangskrivning.

P.t arbejder Anders med at udfolde sangskrivning i forskellige kreative og utraditionelle samarbejder f.eks det lokalhistoriske projekt “Kultur på hjul” hvor Anders skriver sange til landsbyer i Østjylland.

Matematiksange.dk hvor Anders komponerer sange til og med børn på skoler, om forskellige matematiske udfordringer.

Screen Shot 2016-03-16 at 14.37.04

Bettina Skindstad er designer, iværksætter og idéskaber.

I sit firma Skindstad arbejder hun med at finde inspiration og omdanne det til konkrete ideer og design. Hun bruger sin grafiske designbaggrund til at formidle nye koncepter for virksomheder.

Derudover skriver hun på sin blog og inspirerer sine følgere på bloggen, instagram og i sit nyhedsbrev om at gå efter det man drømmer om, DIY-ideer og indretning.

Bettina er også én af initiativtagerne til Perron 28, som er en arbejdsplads for selvstændige i Ry.

Billet_knap