Nordic Sense – udvikling af produkter til personlig pleje i Midtjylland

Nordic Sense er en shampoo-, hudpleje- og kosmetikvirksomhed placeret på Mads Clausens Vej i Silkeborg. Privat label virksomheden er førende indenfor udvikling af produkter til personlig pleje og har kunder i både Skandinavien og resten af verden. 

Nordic Sense, prioriterer højest mulige kvalitet, enkelhed samt gennemsigtighed, og har samtidig valgt at tage en aktiv rolle når det drejer sig om globale bæredygtighed. Nordic Sense er en produktvirksomhed der er dedikeret til at lave »private label«, altså produkter hvor Nordic Sense producerer mærkevarer for sine kunder – et område, der er i stor vækst.

Private Label eller speed-to-market løsning
Som kunde hos Nordic Sense kan I vælge en private label (white label) løsning, hvor der i tæt samarbejde specialudvikles personlig plejeprodukter til jeres brand, eller I kan vælge et af Nordic Senses koncept produkter. En speed-to-market løsning hvor I vælger blandt vores 5 foruddefinerede koncepter til jeres brandprodukter. 

Der er mulighed for at vælge mellem vores 5 Nordic Sense koncepter, der alle indeholder gennemtestede opskrifter og dermed kortere leveringstid.

  1. Everyday Life Savers: specielt udviklet til at være hverdagens små hjælpeprodukter i din travle hverdag.
  2. Happy Feet: produktlinien der er udviklet specielt til fodpleje.
  3. Mommy & Me: produkter til både den nybagte mor og hendes lille baby.
  4. Let´s Play: personlig pleje til de aktive personer, der ønsker at yde det bedst mulige.
  5. Forever Shiny: produkter til hårpleje og styling

Produktudvikling og produktion i Silkeborg
Nordic Sense, er grundlagt i det midtjyske og arbejder ud fra Silkeborg kommunes hovedby. Virksomheden er centralt beliggende i hjertet af Danmark, midt i søhøjlandets karakteristiske kuperet terræn og skovklædte bakker – både tæt på Gudenåen og Silkeborg indre by. Den centrale midtjyske placering, giver let tilgængelighed for kunder i hele Danmark. 

Nordic Sense tilbyder de bedste løsninger til deres kunder
Alle Nordic Senses produkter er af højeste kvalitet og har minimal miljømæssig belastning. Nordic sense er en virksomhed der tager hensyn til miljø både i produktudviklingen og når der produceres emballage til plejeprodukterne – altid med det Nordiske svanemærke og Astma-Allergi mærket. På den måde skånes miljøet og risikoen for hudallergi reduceres. 

Den nordiske svane sikrer den absolut laveste indvirkning på miljøet i produktionen, og Astma-Allergi-mærket er garanti for at reducere risikoen for at udvikle hudallergier.