Nye installationer i din bolig kræver brandisolering

Når du skal have foretaget den ene eller den anden installation i din bolig, skal du altid tænke brandisolering ind i billedet. Her hjælper vi dig til at finde professionelle eksperter på området, så du kan blive totalt brandsikret i din bolig. 

Brandisolering er enormt vigtigt både for din og andres sikkerhed. Derudover er brandisolering faktisk også et lovkrav i en række sammenhænge, og det betyder, at du altid skal have styr på din brandsikring. Overvejer du en ny installation i din bolig, er det altså af største vigtighed, at du får tjekket om på din brandisolering. 

Sådan får du professionel hjælp til brandisolering 

Brandisolering er lidt af en kunst, og det er faktisk et fantastisk nørdet fag. Derfor skal du have fat i nogle professionelle folk på området, som kan hjælpe dig. Find en ekspert i brandisolering og få kvalitet for pengene, faglig ekspertise og en konkurrencedygtig pris. 

Hvor skal der brandisoleres? 

Der er mange forskellige områder, der kan og skal brandisoleres, og de forskellige områder kræver tilsvarende forskellige fremgangsmåder. Professionelle, tekniske isolatører har helt styr på alt fra brandlukning af kanaler og vandbårne anlæg, til brandisolering af ventilationskanaler i ethvert format. 

Hvor og hvordan, der skal brandisoleres, handler også om, hvilket materiale der er tale om, og hvilken flammetemperatur det kan tåle. Visse materialer kan kun tåle lave temperaturer i kort tid, mens andre kan tåle højere temperaturer i længere perioder. Heraf er især de førstnævnte materialer enormt vigtige at brandisolere – det er jo din sikkerhed, der er tale om. 

Brandisolering kan være et lovkrav 

Udover at du skal brandisolere på grund af din egen og andres sikkerhed, kan brandisolering i nogle tilfælde også være et decideret lovkrav. Isolering af afløb er lovkrav, så her er det altså ikke en vurderingssag, hvorvidt der skal brandisoleres eller ej – det er bare noget, der skal gøres.