Nyt startup med retro legetøj

Hvem husker ikke de uendelige mange timer, der blev brugt på at lege med Masters of the universe figurer eller hvem har ikke siddet i flere dage og ordnet håret på My little pony indtil det nærmest faldt af. En lille ny legetøjsbutik med retro toys, figurer, spil og meget andet er åbnet online, så du altid kan få stillet din retro legetøj lyst.

Toys, toys og mere toys

I Rebots shoppen finder du alle mulige toys fra en svunden tid. Det kunne være du leder efter den der helt specifikke Teenage Mutant Ninja Turtles figur der altid var med dig på tur på din BMX. Eller hvad med de sjove, men underlige Motormus fra Mars (Bikermice from Mars). Shoppen er et sjovt tilbageblik på en tid hvor alting var mere enkelt og legetøjet var i en bedre kvalitet.

Bæredygtigt og sjovt

Webhoppen holder til i Ry ved Skanderborg og drives af Claus og Pernille der er dedikerede popkultur fans og elsker æstetikken ved det gamle legetøj. Samtidig med har shoppen en bæredygtig vinkel ved at genbruge gamle sager. Der bliver også sendt pakker afsted i genbrugsemballage, så du med god samvittighed kan bestille en Coca Cola Yo-yo.

Teenage mutant ninja turtles var kæmpestore i 1990’erne